Thursday, 5 May 2011

Menu Marrybrown : aPa yang berbeZa ?

..yaNg ni aDalah reSpon dari beberapa  pelanggan MarryBrown yang seDang menikmati makanan diorang..maSa ni dioranG tgh maKan buBur aYam dan ada gaK hiDangan laIn...nampak cam sEdap..tapi nak taW seDap kaH tidaK, kita tanYa dioRang.....yaNg pasti, mmG ada Something Different !!!...ZaSssss =)

video

Marrybrown : Apa kata oRang ?

erMmm...kaLau nak gtaw sdiri pengalaman makan kat Marrybrown Changlun ni, rasanya korang xkan pcaya kot..hehe...so kitorang wat soal selidik sdiri..responden???haaa....ni sorang pelanggan yang telah pun berjaya menghabiskan menu yg di order dengan jayanya....sama2 kita saksikan....Zassss >.<
video

Tuesday, 3 May 2011

Marrybrown Changlun


only at...


1.VALUE MEAL

CHICKEN BURGER COMBO

TOWER BURGER COMBO

FISH FILLET BURGER COMBO

2 PIECES CHICKEN COMBO

CHICK-A-LICIOUS-COMBO

LUCKY PLATE COMBO

FISH 'N' CHIPS COMBO

NASI MARRYBROWN COMBO

NASI AYAM MB COMBO

CHICKEN PORRIDGE COMBO

SPICY SEAFOOD PORRIDGE COMBO

8 PIECES COMBO


2.SIDE ORDERS

CHICKEN NUGGETS

MAMBO FRIES

MASHED POTATO

FRENCH FRIES


3.KIDDY MEALS

KIDDY MEAL A

KIDDY MEAL B

KIDDY MEAL C


4.DESSERT

SINGLE/DOUBLE SCOOP ICE CREAM WITH CRISPY WAFER

JELLY ICE CREAM

BANANA SPLIT

SUNDAE CUP

MINERAL WATER